Garmin weegschaal

Garmin Index S2 is de tweede generatie weegschaal van Garmin. De weegschaal heeft een display met hoge resolutie kleurenscherm en een aantal handige functies. De Index S2 weegschaal werkt met 4 AAA batterijen. Het apparaat gaat volgens Garmin negen maanden mee en is geschikt voor maximaal 16 personen. Waardoor het niet alleen geschikt is voor privégebruik, maar ook voor sportteams.

Garmin Index S2

De Garmin Index S2 weegschaal is nog slimmer dan zijn voorganger. Met de gewichtstrendfunctie toont de display het gewicht van de afgelopen 30 dagen. Ook is er een weer widget die de weersvoorspelling laat zien bij het plannen van je dag. De Garmin Index S2 meet met biometrische gegevens het gewicht, vet- en vochtpercentrage en spiermassa. Met de handige handleiding kan het toestel eenvoudig worden ingesteld via de Garmin Connect app. In de app kunnen gebruikers de widgets aanpassen die ze op de weegschaal willen zien.

De slimme weegschaal van Garmin geeft een ondersteuning bij een gezond levensstijl. Naast het gewicht wordt het lichaamsvet, spier- en botmassa gemeten. Maar ook je Body Mass Index (BMI). De weegschaal is geschikt voor maximaal 16 personen. Waardoor het niet alleen geschikt is voor jezelf, maar ook het gezin of sportteams. Van ieder gebruiker worden gegevens automatisch doorgestuurd naar hun persoonlijk Garmin Connect account.

Synchroniseren met Garmin Connect
Verbind de Garmin weegschaal eenvoudig met de Garmin Connect app via de ingebouwde WiFi-verbinding. De weegschaal synchroniseert alles over je gewicht in de app.

Functies van de Garmin Index S2 Smart Scale

  • Gewicht controleren in kilogram
  • Gewicht terugkijken van de afgelopen 30 dagen
  • BMI (Body Mass Index)
  • Lichaamsvet in percentage
  • Vochtpercentage
  • Meerdere dagelijkse weegmomenten

Garmin S2 Index kopen
De weegschaal van Garmin is verkrijgbaar in het zwart en wit op Garmin.com voor € 149,99.

Deel jouw ervaringen met de Garmin Index S2 Scale. Laat hieronder een reactie achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.