A Better Routeplanner

A Better Routeplanner (ABRP) is een populaire app voor elektrische auto’s. ABRP is een alternatief voor de Tesla routeplanner. Met A Better Routeplanner heb je het voordeel dat je het kunt gebruiken voor elk type elektrische voertuig. Daarnaast zoekt de routeplanner naar verschillende oplaadpunten. De routeplanner van Tesla geeft je een route binnen het Supercharger netwerk. Verbind ABRP met je elektrische voertuig zodat het plannen makkelijker gaat. Zo weet de app direct de actuele actieradius.

Hoe werkt A Better Routeplanner?

Bezoek de website via Abetterrouteplanner.com. Je kunt bij A Better Routeplanner zoals elk routeplanner een begin- en eindpunt invullen. Voor meer opties klik op ‘Settings’ om alles over je voertuig in te vullen. Zoals het merk, model, hoeveel accu je hebt bij vertrek, met welk percentage je wil aankomen bij je eindbestemming en waar je onderweg wilt laden.

App voor iOS en Android
Naast de webversie van ABRP is er ook een app beschikbaar voor iOS en Android. De functies zijn nagenoeg hetzelfde. De route wordt gemaakt aan de hand van je auto, waar je heen wilt en andere factoren.
A Better Routerplanner app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.