A Better Routeplanner

A Better Routeplanner (ABRP) is een populaire app voor elektrische auto’s. ABRP is een alternatief voor de Tesla routeplanner. Met A Better Routeplanner heb je het voordeel dat je het kunt gebruiken voor elk type elektrische voertuig. Daarnaast zoekt de routeplanner naar verschillende oplaadpunten. De routeplanner van Tesla geeft je een route binnen het Supercharger netwerk. Verbind ABRP met je elektrische voertuig zodat het plannen makkelijker gaat. Zo weet de app direct de actuele actieradius.

Hoe werkt A Better Routeplanner?

Bezoek de website via Abetterrouteplanner.com. Je kunt bij A Better Routeplanner zoals elk routeplanner een begin- en eindpunt invullen. Voor meer opties klik op ‘Settings’ om alles over je voertuig in te vullen. Zoals het merk, model, hoeveel accu je hebt bij vertrek, met welk percentage je wil aankomen bij je eindbestemming en waar je onderweg wilt laden.

App voor iOS en Android
Naast de webversie van ABRP is er ook een app beschikbaar voor iOS en Android. De functies zijn nagenoeg hetzelfde. De route wordt gemaakt aan de hand van je auto, waar je heen wilt en andere factoren.
A Better Routerplanner app

UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)

3 reacties op “A Better Routeplanner

 1. Jan Verhoeven

  Abetterrouteplaner in mijn Tesla blijft op noorden gericht tijdens navigeren. Hoe kan ik het scherm laten meedraaien in rijrichting?

  1. UpdateNavigatie.nl Bericht auteur

   Hallo Jan,
   Dit kan te maken hebben met de entertainment systeem. Met de nieuwe AMD Ryzen zou het anders moeten zijn.

 2. Jan

  Hoe kan ik instellen dat bij een tussenstop laadstation de laadtijd maximaal is /(tot de batterij vol is)? (De app lijkt te optimaliseren op de kortste laadtijd en genereert een extra stop bij een snellader, terwijl ik de in de parkeergarage gewoon de tijd heb om m helemaal vol te laden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *