TomTom Webfleet

Als ondernemer of organisatie wil je inzicht en controle over je wagenpark. Daarnaast wil je besparen en efficiënt kunnen werken. TomTom Webfleet is een online voertuigvolgsysteem voor het volgen van je wagenpark. Hiermee zie je op de kaart wat de locatie is van de voertuig via GPS. De software is te gebruiken in alle sectoren bijvoorbeeld transport, logistiek, service en onderhoud. Met als doel brandstofkostenbesparing en het ondersteunen van chauffeurs. Samengevat helpt Webfleet in het verbeteren van voertuigprestaties, ondersteuning van chauffeurs en inzicht en besparing van brandstofkosten. In 2019 is de naam veranderd van TomTom Telematics naar Webfleet.

De voordelen van Webfleet

Een digitale oplossing als Webfleet zorgt ervoor dat je taken automatiseert. Op deze manier hebben chauffeurs meer tijd voor andere taken. Met Webfleet kun je zowel op kantoor als thuis je wagenpark controleren. De cloud oplossing geeft je altijd toegang tot je voertuigen waar je ook bent. Om inzicht te krijgen in de prestaties kun je rapporten aanmaken en inzien. Bijvoorbeeld het brandstofverbruik en tijden. Webfleet maakt het mogelijk om te zien hoe je bedrijfswagens worden gebruikt zoals privé en zakelijk. De fleet management geeft realtime informatie door. Het voertuigvolgsysteem kan helpen bij het bepalen van de route en besparing opleveren van brandstof, kilometers en uren.

Hoe werkt Webfleet?
Het systeem werkt via een GPS. De computer in de bedrijfswagens registreert de locatie en stuurt deze naar Webfleet. Op deze manier kan men zien waar de voertuigen zijn.

Webfleet Mobile
Met de app van Webfleet Solutions heb je overal realtime inzicht in je wagenpark. Verstuur berichten naar chauffeurs, verzenden en bekijken van orders. De Webfleet app is te downloaden via App Store en Google Play.

Webfleet logboek
Met het registratiesysteem worden de kilometers bijgehouden voor de administratie. Dit bespaart tijd en krijgt men inzicht in de kosten.

Over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions is gespecialiseerd in het wagenparkbeheer voor het verbeteren van voertuigprestaties, besparen van brandstof en ondersteunen van chauffeurs. Daarnaast levert het diensten aan bedrijven in de verzekerings-, verhuur/lease en automotive branche.

FAQ
1. Wat is TomTom Webfleet?
TomTom Webfleet (voorheen TomTom Telematics) is een online voertuigvolgsysteem om je wagenpark realtime te volgen.

2. Hoe kan ik aanmelden voor Webfleet?
Vraag een demo aan via Webfleet.com.

UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)