Michelin routeplanner

ViaMichelin is de routeplanner van het bedrijf Michelin, bekend van autobanden. Ga voorbereid de weg op met de ViaMichelin routeplanner. Bereken je route en afstand van vertrekpunt tot aan bestemming voor auto, motor en fiets. Met de Michelin routeplanner plan je een eigen route binnen Nederland en daar buiten. Ga je op vakantie? Bereken de route met ViaMichelin.

Michelin Routeplanner - ViaMichelin

Hoe werkt ViaMichelin?

Ga naar ViaMichelin.nl. Links in het menu kies je een vertrekpunt (A) en bestemming (B). Voor extra functies klik je op Opties. Geef aan op welke wijze je wilt reizen, bijvoorbeeld auto, motor of fiets. Je kunt het model van je auto toevoegen voor het berekenen van de brandstofkosten. Je krijgt een overzicht van de reistijd, aantal kilometers en een kostenspecificatie van de branstof en eventueel tol. Reis je met een caravan? Dan kun je deze optie aanvinken.

Verkeersinformatie
ViaMichelin geeft actuele informatie over de verkeerssituatie. Hierop zijn de files, ongevallen en wegwerkzaamheden te zien. De informatie is te zien voor alle snelwegen, auto- en provinciale wegen. Klik bovenin op het tabblad Verkeer.

ViaMichelin app
Download de app gratis op je smartphone via App Store en Google Play.

FAQ
1. Wat is ViaMichelin?
Met de routeplanner van Michelin kun je een reis plannen met een begin- en eindpunt. Behalve de routebeschrijving krijg je ook informatie over brandstofkosten en de toltarieven te zien.

2. Waar kan ik de app downloaden?
Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play.