TomTom app

De TomTom Go Mobile is een navigatie app je kunt installeren op je iPhone of Android toestel. Met meer dan 150 landen en verschillende continenten heb je de wereld op zak. De interface lijkt op de nieuwe TomTom Go modellen. Download en installeer de kaarten op je smartphone om offline te navigeren zonder gebruik te maken van het internet. Zo bespaar je op de datakosten van je abonnement. Met handige functies als Traffic en Flitsers weet je elke keer wat er op je route te wachten staat.

TomTom Go Mobile - Kaarten downloaden

Makkelijk zoeken
Tijdens het typen worden suggesties weergegeven. Sla een locatie op onder ‘Mijn plaatsen’ om niet elke keer opnieuw te zoeken. Ook kun je een contactpersoon uit je telefoon koppelen aan een locatie. Via het menu klik je op ‘Zoeken’ om een adres, plaats of contactpersoon in te voeren.

Personaliseren
Onder het menu instellingen kun je de app verder aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een andere stem of pas diverse instructie instellingen aan door aan- en uit te vinken.

TomTom Go Mobile - Stemmen wijzigen

Gratis 75 kilometers
Ontvang elke maand gratis 75 kilometers of kies een abonnement met onbeperkt aantal kilometers. Het aantal kilometers die je over hebt wordt weergegeven onder het scherm. Wanneer de kilometers op zijn wordt gevraagd of je de app wilt upgraden. Je kunt kiezen uit een abonnement van 1 maand voor € 5,99 of 1 jaar voor € 19,99.

TomTom Go Mobile - Upgrade

Inloggen met MyDrive account
Met je MyDrive account worden favorieten en voorkeuren op alle apparaten beschikbaar. Om deze gegevens op te halen kun je inloggen met je account in de Go Mobile app. Kies in het hoofdmenu voor ‘TomTom Services’ en schuif de balk naar rechts om het in te schakelen. Log nu in met je gegevens die bekend zijn bij TomTom of maak een account aan.Download de app nu voor je iPhone of Android telefoon.

Functies TomTom Go Mobile app:

  • Wereldkaarten
  • Slimme routeplanning
  • Verkeersinfo
  • Flitsers
  • Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
  • Voorspelling van bestemming
  • Navigeren naar contactpersonen en foto’s
  • Offline kaarten

TomTom Go Mobile handleiding:
http://download.tomtom.com/open/manuals/GO_Mobile_app_for_iPhone/refman/TomTom-GO-Mobile-RG-nl-nl.pdf

FAQ:
1. Welke functies heeft de TomTom app?
Je kunt de app offline als online gebruiken. Gebruik offline kaarten om data te besparen van je bundel. Op de hoogte zijn van fliters en controles. Alternatieve routes vinden. Route plannen naar contactpersonen.

2. Waar kan ik de app downloaden?
Download de app van TomTom in de App Store en Google Play.

Eén reactie op “TomTom app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *