TomTom XL update

De TomTom XL en TomTom XXL waren verkrijgbaar vanaf 2011. Zoals de naam van het model doet vermoeden is de scherm van de XXL groter. De TomTom XL heeft een scherm van 4,3 inch en het XXL model 5 inch. Met een aantal stappen kun je de kaarten van je navigatie bijwerken met behulp van TomTom Home.

TomTom XL updaten

Stap 1. Voor de update van je TomTom XL heb je de software TomTom Home nodig.

Stap 2. Sluit de TomTom XL aan op de computer met de bijgeleverde USB kabel. Als de navigatie vraagt om een bevestiging klik dan op ‘Ja’. Open TomTom Home en klik rechtsboven op ‘Meld aan’ om in te loggen.

Stap 3. Log in zodat TomTom XL verbinding maakt met Home. Klik in het hoofdscherm op ‘Update mijn navigatiesysteem’. Het programma zal nu updates zoeken voor TomTom XL. Zorg ervoor dat de navigatie tijdens de update verbonden is met de computer. Koppel de TomTom XL niet los!De TomTom XL kaartdekking:
Andorra, Oostenrijk, België, Ierland, Denemarken, Finland, Duitsland, Frankrijk, Gibraltar, Groot-Brittannië, Liechtenstein, Luxemburg, Italië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad.

In januari 2018 heeft TomTom aangegeven dat sommige modellen geen ondersteuning meer krijgen voor kaartupdates.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *