TomTom XL update

De TomTom XL en TomTom XXL waren verkrijgbaar vanaf 2011, maar worden niet meer verkocht. De TomTom XL heeft een scherm van 4,3 inch en het XXL toestel 5 inch. Met een aantal stappen kun je de kaarten van je navigatie bijwerken met behulp van TomTom Home.

TomTom XL updaten

Zet de navigatie aan door het aan- en uit knop te drukken. Installeer de nieuwe updates voor TomTom XL met de volgende stappen:

1. Voor de update van je TomTom XL heb je de TomTom Home software nodig.

2. Sluit de TomTom navigatie aan op de computer met de bijgeleverde USB kabel. Als de navigatie vraagt om een bevestiging klik dan op ‘Ja’. Open TomTom Home en klik rechtsboven op ‘Meld aan’ om in te loggen.

3. Log in zodat TomTom XL verbinding maakt met de software. Klik in het hoofdscherm op ‘Update mijn navigatiesysteem’. Het programma zal nu updates zoeken voor de TomTom XL. Zorg ervoor dat de navigatie tijdens de update verbonden is met de computer. Koppel de TomTom XL niet los!FAQ
Hoe kan ik TomTom XL updaten?
Zet de navigatie aan door het aan- en uit knop te drukken. Installeer de nieuwe updates voor TomTom XL met de TomTom Home.

Wat is de kaartdekking van de TomTom XL?
Andorra, Oostenrijk, België, Ierland, Denemarken, Finland, Duitsland, Frankrijk, Gibraltar, Groot-Brittannië, Liechtenstein, Luxemburg, Italië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad.

In januari 2018 heeft TomTom aangegeven dat sommige modellen geen ondersteuning meer krijgen voor kaartupdates.

UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)

2 reacties op “TomTom XL update

  1. Denise klerks

    Ik probeer de kaart van Europa te downloaden maar krijg elke keer de melding item was not valid after installation, bij installeren naar internal memory

    De map is ongeveer 1630 mb, de ruimte op het apparaat iets meer dan 1800mb.

    Help alstublieft

Reacties zijn gesloten.