TomTom Sports Connect

De TomTom Sports Connect kun je gebruiken als er een update beschikbaar is, informatie over activiteiten doorsturen naar je MySports account en aanpassingen in je account synchroniseren naar horloge. Volg de stappen hieronder om de software te installeren en je TomTom horloge te verbinden.

TomTom Sports Connect installeren

Ga naar tomtom.com/123/ en download de TomTom Sports Connect software voor desktop (Windows of Mac OS X). Na het installeren krijg je het scherm zoals hieronder weergegeven. Klik na het lezen van de algemene voorwaarden op de groene button ‘Akkoord’. TomTom Sports Connect vraagt nu om het sporthorloge te verbinden met de computer. Gebruik hiervoor de USB-kabel.

TomTom Sports Connect TomTom Sports Connect horloge

TomTom horloge update

Controleer regelmatig of er software updates beschikbaar zijn voor je TomTom horloge. Bijvoorbeeld wanneer je van plan bent om het horloge op te laden met de computer of voordat je gaat sporten.

  1. Suit het horloge met de USB-kabel aan op de computer.
  2. Open TomTom Sports Connect om te controleren of er nieuwe updates beschikbaar zijn. Zo ja, dan komt er een melding of je deze update wilt installeren of wilt overslaan.
  3. De installatie van de nieuwe update is te zien op het scherm van het horloge. Verbreek de verbinding tijdens de update niet.
  4. Activiteiten worden automatisch gesynchroniseerd met je TomTom MySports account.

TomTom horloge resetten

De TomTom horloge reset kan op de volgende manieren worden uitgevoerd: een zachte- of harde reset (fabrieksinstellingen).

Zachte reset
Sluit het horloge aan op de computer en wacht tot het batterijicoontje te zien is. Haal de USB-kabel uit de computer en het horloge wordt opnieuw opgestart.

Terug naar fabrieksinstellingen
De laatste optie om het horloge terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Let op, hiermee worden persoonlijke gegevens en instellingen verwijderd.

  1. Sluit het horloge aan op de computer en open Sports Connect. Ga naar instellingen.
  2. Klik onderaan op fabrieksinstellingen en volg de stappen op het scherm.

TomTom Sports app
App Store | Google Play

Bekijk je persoonlijke activiteiten en voortgang op: mysports.tomtom.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *