EVBox

EVBox is een bedrijf uit Amsterdam die producten en oplossingen ontwikkeld voor elektrisch rijden. EVBox is sinds 2010 actief in laadoplossingen en inmiddels internationaal bekend. Met EVBox kun je thuis, op het werk of in het openbaar opladen. EVBox levert laadstations voor thuis, commercieel en langs de weg. Een laadpaal in je garage, tijdens het werken op kantoor of in het openbaar langs de weg. EVBox is geschikt voor elk type elektrische auto. Volg en beheer je laadsessies vanaf je smartphone of computer. Een laadpaal bij je woning kan geïnstalleerd worden met een vermogen tussen 3,7 kW en 22 kW.

EVBox laadpas

Met de laadpas van EVBox kun je terecht bij openbare laadpalen. Vraag gratis een laadpas aan via de website van EVBox. De laadpas geeft toegang tot ruim 65.000 laadpunten in Europa. Na het aanvragen ontvang je de laadpas per post. Download de handige EVBox app om inzicht te krijgen in je laadgedrag en kosten. Laadpalen van EVBox worden geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installatiepartners.

Inloggen bij EVBox

Log in op het platform van EVBox Laadbeheer om eenvoudig inzicht te krijgen in je kosten. Beheer vanaf de website of app de laadpalen, sessies en kosten vanaf de dashboard op https://evbox.everon.io.

App
De app van EVBox heeft een aantal handige voordelen voor de elektrische rijder. Met de app bekijk je de beschikbaarheid van een laadpaal. Voordat je begint met laden heb je inzicht in de actuele prijzen van ieder laadpaal.

UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)