Garmin motornavigatie

Als motorrijder wil je kunnen vertrouwen op je navigatie. Naast TomTom maakt Garmin ook navigatiesystemen voor de motorrijder. De Zumo motornavigatie is hiervoor speciaal ontwikkelt. Met robuuste en waterbestendige design gebruik je Zumo bij verschillende weersomstandigheden. In de afgelopen jaren is door Garmin diverse motornavigatiesystemen op de markt gebracht. Met verschillende schermgroten en kaarten.

Garmin Zumo XT

De nieuwste generatie motornavigatie is de Garmin Zumo XT, de opvolger van Zumo 595. Het is een complete navigatiesysteem voor de motorrijder. Het scherm met HD-resolutie is 5,5 inch groot wat het aflezen van je route makkelijk maakt. De Zumo XT is verkrijgbaar voor € 499,99. Zoek je een motornavigatie met uitgebreide functies? Dan is de Garmin Zumo de overweging waard.

Servicelogboek
Eén van de handige functies bij de Zumo motornavigatie is de servicelogboek en digitale brandstofmeter. Die houdt alles bij rondom je motor zoals, bandenwissels, bandenspanning, reinigingsbeurten van de ketting, verversen van de olie en bougies.

Design
Het robuuste design design van de Garmin Zumo is bestand tegen water en UV stralen.

Garmin Zumo updates
Je wilt natuurlijk de kaarten en de software van je Zūmo blijven updaten. Met de Garmin Express kun je dit eenvoudig doen. Blijf je motornavigatie updaten zodat je zeker bent van de nieuwste wegen en routes. Sommige modellen hebben een WiFi functie waarmee je zonder kabel de nieuwste updates kunt downloaden.

Garmin Zūmo XT functies
Afmeting8,8 x 14,8 x 2,4 cm (b x h x d)
Schermgrootte12,1 x 6,8 cm; 13,9 cm diagonaal (5,5 inch)
Schermresolutie1280 x 720 pixels
Type schermMulti-touch glazen
Scherm met dubbele oriëntatieJa
Gewicht262 gram
BatterijOplaadbare lithium batterij
Levensduur van batterijMaximaal 6 uur (tot 3,5 uur bij 100% schermverlichting)
WaterbestendigheidIpx7
Vooraf geïnstalleerde wegenkaartenJa
GegevenskaartenMicrosd™ kaart (niet meegeleverd)
3D gebouwenweergaveJa
Intern geheugen32 gb
Inclusief kaartupdatesJa
Downloadbare satellietbeeldenJa
GPSJa
GlonassJa
GalileoJa

BaseCamp Garmin
Met BaseCamp van Garmin plan je routes. Kaarten maken, routes plannen en Waypoints markeren op de computer om vervolgens te synchroniseren naar je Garmin Zumo.

Waarom kies je als motorrijder voor de Zūmo motornavigatiesysteem?

  • Met de Zūmo ontvang je tijdens het rijden notificaties over de situatie op de weg. Bijvoorbeeld bij het benaderen van een bocht, kruisingen, flitsers enzovoort.
  • Verbind de Zūmo met je telefoon via Bluetooth om muziek te luisteren.
  • De Zūmo is ontwikkelt voor verschillende weersomstandigheden.
  • Een autolader wordt geleverd bij Zūmo modellen die verkrijgbaar zijn in Nederland. Zodat je het toestel in de auto als op de motor kunt blijven gebruiken.
UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)