Fastned

Fastned bouwt snellaadstations in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Verenigd Koninkrijk. Deze vind je voor een grootdeel langs de snelwegen. Bij deze stations kun je laden van 43 kW tot 350 kW. Fastned is vooral gericht op elektrische auto’s die snelladen ondersteunen. Hybride auto’s kunnen niet snelladen. Toch zijn er wel hybride voertuigen als Mitsubishi Outlander, PHEV Polestar 1 en Mercedes GLE 350 die terecht kunnen bij de oplaadpunten van Fastned.

Fastned laadstations

De Fastned laadstations zijn te vinden langs de snelwegen. Het aantal laadstations groeit van jaar tot jaar. Ook bij sommige supermarktlocaties als de AH vind je Fastned. Je auto laden tijdens het boodschappen doen. Handig!

Route plannen met Fastned

Fastned heeft speciaal voor de rijders van elektrische voertuigen een routeplanner beschikbaar. De routeplanner van Fastned vind je in de app en het werkt door heel Europa. Op basis van je de range, type voertuig en locatie van stations wordt een optimale route berekend. Hieronder vind je de locaties van de snellaadstations.

Fastned snellaadstations
A1A2A4A7A12A27A50A58
– Het Veelsveld
– Het Lonnekermeer
– Vundelaar
– Het Hucht
– Palmpol
– De Hackelaar
– Honswijck
– Tafelbergweg
– Jutphaas
– Velder
– Ooiendonk
– Ellerbrug
– Den Ruygen Hoek-West
– Den Ruygen Hoek-Oost
– Bospoort
– Hoge Kwel
– De Horn
– Broerdijk
– Kruisoord
– Middelsloot
– Geulenkamp
– Bloemheuvel
– Oudenhorst
– Ravensewetering
– Bijleveld
– De Andel
– Knorrestein
– Prinses Maximaplein
– Beatrixkwartier
– Eemakker– Het Veen
– De Brink
– De Somp
– Hoezaar
– Mastpolder

De Fastned app

Met de app van Fastned kun je een snellader in de buurt zoeken met de routeplanner. Ook geeft de app aan hoeveel laadpalen beschikbaar zijn op de locatie. Selecteer je elektrische voertuig om tips te ontvangen over het laden. Download de app gratis voor iOS en Android.

Fastned app

Beginnen met opladen bij Fastned
Kies de stekker die past bij je auto, druk op start bij de laadpaal en scan de laadpas of app. Bij Fastned kun je laden met laadpassen van Shell Recharge en Maingau.

Dit zijn de functies van de Fastned app:

  • Eenvoudig route plannen.
  • Zien of een laadstation beschikbaar is.
  • Autocharge: laden zonder pas of app.

❓ FAQ
1. Wat is Fastned?
Fastned heeft een netwerk van snellaadstations in en buiten Nederland. Bij Fastned kan je terecht met je elektrische voertuig.

2. Hoe werkt snelladen?
Elektrisch laden in EU landen kan bij Fastned vanaf € 0,59 per kWh. Direct laden met de Fastned app, laadpas of QR-code.

UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)