Shell Recharge

Vanaf nu kun je bij Shell ook terecht voor snelladen van elektrische voertuigen. Klanten met een Shell Recharge laadpas of een andere pas kunnen opladen bij één van de locaties. Met de Shell Recharge app heb je toegang tot het grote netwerk van ruim 200.000 laadpunten in Europa. Bij Shell Recharge laad je op een eenvoudige manier je elektrische auto met snellaadfunctie. Tijdens het laden kun je genieten van koffie en een broodje. Heerlijke manier om een pauze te nemen en je benen te strekken.

Shell Recharge laadpas

Wil je ook een Shell Recharge laadpas aanvragen? Download de app, maak een account aan en kies Laadpassen bij je profiel. Maak een keuze voor een laadpas in de vorm van een pas of sleutelhanger. Na het ontvangen en activeren van je Shell Recharge laadpas kun je terecht bij het netwerk van Shell in Nederland en Europa. Klanten kunnen met de Shell Recharge app en laadpas laden bij Shell en 250 andere partners in heel Europa, o.a. bij NewMotion, Ionity, Maingau, Fastned en EVBox.

Shell Recharge app

Zoek met de app naar duizenden laadstations van Shell. De app gebruikt Google Maps of Apple Maps om te navigeren naar een laadpunt. Betaal eenvoudig met de app of laadpas. Bekijk vorige laadmomenten en laadkosten terug. Sla je favoriete laadlocaties op of krijg een melding als er een plek vrij komt. Selecteer je voertuig zodat je altijd een geschikte locatie kan vinden. Download gratis de Shell Recharge app in de App Store of Google Play. Vind een Recharge snellader op de website van Shell. Ga naar https://www.shell.nl/consumenten/shell-station-locator.html en vind een Shell Recharge laadstation bij jouw in de buurt. Vul je locatie in en kijk of er een laadstation aanwezig is.

Shell Recharge app

Kosten

Afhankelijk van je laadpas betaal je een tarief bij Shell Recharge. Met de Shell Recharge laadpas of app betaal je bij de snelladers € 0,35 kWh en € 0,35 transactiekosten per sessie (incl. btw). Reken je bij Shell Recharge af met een andere pas, dan betaal je de kosten van de laadpasaanbieder.

Shell Recharge locaties

Met de gratis Shell Recharge app heb je toegang tot gratis publieke laadpunten. Deze zijn te vinden op plekken waar je auto kunt parkeren zoals winkels, parkeerplaatsen of hotels. Met het Shell oplaad netwerk en duizenden andere laadpunten is er altijd een geschikte plek voor je elektrische auto.

FAQ
1. Wat is Shell Recharge?
Met Shell Recharge kun je eenvoudig opladen met de laadpas en app. De laadpalen zijn voorzien van twee of drie soorten stekkers: CHAdeMO, CCS en Type 2.

2. Hoe werkt snelladen?
Doe de stekker in de auto, houdt de laadpas bij de scanner en volg de stappen op het scherm. Bij Shell Recharge betaal je €0,35 per kWh (incl. btw, excl. transactiekosten) en zonder abonnementskosten. Laden kan met een laadpas, de Shell Recharge app of met behulp van een QR-code.

UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)

4 reacties op “Shell Recharge

 1. A.Nobel

  Waar kan ik in de shell recharge app de melding vinden als mijn auto vol is

  1. UpdateNavigatie.nl Bericht auteur

   Hallo,
   Dit kun je niet zien in de Shell Recharge app, maar alleen op het scherm bij de lader.

 2. Pieter de haan

  Bij de Inonity 350 kw laadpalen wordt mijn shell laadpas geweigerd. Hoe kan dit.

  1. UpdateNavigatie.nl Bericht auteur

   Hallo Pieter,
   Als het goed is zou het moeten werken. Je kunt wellicht ook bellen naar het nummer wat vermeld staat bij de laadpaal.

Reacties zijn gesloten.