TomTom Traffic

TomTom Traffic is een service waarmee realtime informatie hebt over situatie op de weg en verkeerd. Andere services zijn Flitserupdates en MyDrive. Met TomTom Traffic weet je altijd wat je op de route kunt verwachten. Ontvang updates over wegwerkzaamheden, files en hoelang het gaat duren. TomTom Live Traffic is te gebruiken op de navigatiesysteem, telefoon of computer. De volgende navigaties zijn geschikt: GO Basic, GO Essential, GO Premium en Premium X.

Hoe werkt TomTom Traffic?

TomTom Traffic helpt bij het plannen van een route die optimaal is voor gebruikers. Hiervan maakt het gebruik van externe en historische gegevens. De service houdt rekening met de verkeersomstandigheden en het weer. Om gebruik te maken van de Traffic service heb je een internetverbinding en MyDrive account nodig.

Wat kost TomTom Traffic?
TomTom Traffic Europa is beschikbaar met drie abonnementen. Voor 3 maanden (€ 9,99), 12 maanden (€ 19,99) of 18 maanden (€ 24,99).

TomTom Traffic werkt niet
Als de TomTom Live Traffic niet werkt op je apparaat kun je de volgende doen. Om de informatie te ontvangen op de navigatietoestel moet je de optie delen van informatie activeren. Klik in het menu op Instellingen > Systeem, vervolgens op Informatie en privacy en vink de opties aan. Controleer op de kaart of je huidige positie wordt opgepakt door de GPS. Op deze manier weet je zeker dat er geen probleem is met de GPS. Is je abonnement nog geldig? Dit kun je zien op de website van TomTom of via het menu TomTom Services bij je toestel.

Voordelen van TomTom Traffic

  • Actuele informatie van en naar je bestemming.
  • Gebruiken op meerdere devices.
  • Vermijden van files met slimme routes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *