TomTom Traffic

TomTom Traffic is een service waarmee realtime informatie hebt over situatie op de weg en verkeerd. Andere services zijn Flitserupdates en MyDrive. Met TomTom Traffic weet je altijd wat je op de route kunt verwachten. Ontvang updates over wegwerkzaamheden, files en hoelang het gaat duren. TomTom Live Traffic is te gebruiken op de navigatiesysteem, telefoon of computer. De volgende navigatiesystemen zijn geschikt: GO Basic, GO Essential, GO Premium en Premium X.

Hoe werkt TomTom Traffic?

TomTom Traffic helpt bij het plannen van een route die optimaal is voor gebruikers. Hiervan maakt het gebruik van externe en historische gegevens. De service houdt rekening met de verkeersomstandigheden en het weer. Om gebruik te maken van de Traffic service heb je een internetverbinding en MyDrive account nodig.

Wat kost TomTom Traffic?
TomTom Traffic Europa is beschikbaar met drie abonnementen. Voor 3 maanden (€ 9,99), 12 maanden (€ 19,99) of 18 maanden (€ 24,99).

TomTom Traffic werkt niet

Als de TomTom Live Traffic niet werkt op je apparaat kun je de volgende doen. Om de informatie te ontvangen op de navigatietoestel moet je de optie delen van informatie activeren. Klik in het menu op Instellingen > Systeem, vervolgens op Informatie en privacy en vink de opties aan. Controleer op de kaart of je huidige positie wordt opgepakt door de GPS. Op deze manier weet je zeker dat er geen probleem is met de GPS. Is je abonnement nog geldig? Dit kun je zien op de website van TomTom of via het menu TomTom Services bij je toestel.

Voordelen van TomTom Traffic

 • Actuele informatie van en naar je bestemming.
 • Gebruiken op meerdere devices.
 • Vermijden van files met slimme routes.
UpdateNavigatie
Laatste berichten van UpdateNavigatie (alles zien)

10 reacties op “TomTom Traffic

  1. Marty

   Werkt vaak drie dagen niet, dan ff vijf minuten wél, dan weer drie dagen niet.
   Ja, alle privacy gegevens zijn open. Ja, er is een goede gps signaal.
   Abonnement geannuleerd. Waardeloos.

 1. E.P.

  Ik heb een TomTom Premium X gekocht omdat men aangaf dat deze filemeldingen verschafte, hij geeft constant aan dat het niet beschikbaar is en nu lees ik in dit artikel dat ik daar weer een apart abonnement voor moet nemen ??? wat gezien de reacties op internet lijkt veelvuldig verstoord te zijn.
  Als bovenstaande echt zo is dan is het door TomTom verstrekte kunnen van de Premium X niet eerlijk geweest. Jammer.

 2. Jan Brienen

  Mijn Nissan geeft nog steeds wegwerkzaamheden aan op een punt waar de werkzaamheden al 2 maanden zijn afgerond. Waar kan ik dat melden?

 3. Matthys Annemie

  Waarom werkt mijn life services wel in Nederland, Duitsland en Luxemburg maar niet in België?
  Heb hem in België wel het meeste nodig en ik kocht deze dure gps omdat er life service bij zat.
  Bij mijn vorige gps, een tomtom6000, van al enkele jaren oud heeft dit wel altijd gewerkt.

  1. UpdateNavigatie.nl Bericht auteur

   Hallo Kris,
   Heb je de nieuwste updates gedownload voor je navigatie? Wellicht helpt het om de instellingen of navigatie te resetten?

Reacties zijn gesloten.