TomTom contact

Heb je vragen of problemen met je TomTom product? Neem contact op met de klantenservice van TomTom. Er zijn verschillende manieren om vragen te stellen aan TomTom: e-mail en forum. Het is niet meer mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Hieronder een lijst met de contact mogelijkheden.

E-mail naar TomTom
Ga naar https://help.tomtom.com/hc/requests/new?ticket_form_id=360000679560. Vul het onderwerp, beschrijving, productgroep in en klik op Verzenden. Voordat je een e-mail kunt sturen moet je eerst inloggen met je account.

Vragen in het TomTom forum
Stel je vraag aan andere gebruikers in het TomTom forum op https://discussions.tomtom.com/en.

Social media
Net als veel andere bedrijven vind je TomTom ook op Facebook. Je kunt ze een bericht sturen via https://nl-nl.facebook.com/TomTom/.

Veelgestelde vragen
Op de support pagina (https://help.tomtom.com/hc/nl/) kun je zoeken naar vragen en antwoorden. Bijvoorbeeld voor het instellen van een product of installeren van updates.

Hoofdkantoor van TomTom in Amsterdam

6 reacties op “TomTom contact

 1. Johnny

  Waarom kan ik het volume niet regelen in de app TomTom GO aangesloten aan mijn Android auto?

 2. Rene lenders

  Hallo . Ik had een mailadres aangemaakt bij tomtom . Nu heb ik genoodzaakt deze moeten verwijderen omdat ik geheckt was op mijn pc met het zelfde mailadres . Nu kan niet meer op mijn tomtom . Hoe kan ik een nieuwe maken ?

 3. Anita van Polanen

  Wij rijden vanaf Haren bij Groningen naar Den Haag. De verwachte aankomsttijd was 12.20 uur. Nu op de helft is die al 12.29 terwijl we overal nét iets harder rijden dan de max. snelheid en er geen vertraging wordt verwacht. Heel verwarrend.

 4. Theun Lourens

  Dat heb ik ook gehad. Sinds 120km/u is teruggebracht naar 100 km/u klopte er niets meer van. Een nieuwe update doet wonderen.

 5. a,baronner

  goede morgen mij flitsers updates doen het niet meer dat komt we hebben het geld voor de flitsers hebben terug gekregen maar nou is mijn vraag ik wil het er wel weer op hebben kan ik vandaag weer een nieuwe er op krijgen wel weer met betaling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *