Garmin horloge

We kennen Garmin vooral van de GPS en navigatiesystemen. Inmiddels het bedrijf ook actief in de wereld van de smartwatches. De Garmin horloges zijn voor iedereen geschikt. Voor elke activiteit heb je een sporthorloge. Garmin heeft horloges die je tijdens het werk of in het dagelijkse leven kunt dragen. Met de GPS en activity tracking wordt je hartslag, afstand, snelheid en route gemeten. Analyseren en vergelijken kun je doen met de Garmin Connect app. Koppel je Garmin horloge aan Strava om je activiteiten te synchroniseren met de app. Upload de gegevens door je account van Garmin Connect te verbinden met je Strava account.

Garmin sporthorloge

De meeste horloges van Garmin hebben een GPS functie. Handig als je wilt weten wat je snelheid, route en afstand is tijdens het sporten. De collectie van de Garmin horloges bestaat uit: Forerunner, Vivoactive, Venu, Instinct, Vivosport, Marq, Vivosmart, Tactix en Fenix. Activiteiten die worden ondersteund zijn onder andere: hardlopen, zwemmen, duiken, golfen, hiken, varen en zeilen. Ben je een actieve sporter dan is de Garmin Forerunner of de Fenix model een slimme keuze. Ideale multisport horloge voor verschillende activiteiten. Tijdens het golfen kun je nauwkeurig je slagen meten en de afstand naar de hole. Je hebt geen aparte polsbandje nodig voor het meten van je hartslag. De ingebouwde hartslagmeter bij de Garmin horloge meet hoe intensief je aan het sporten bent.
Met de BaseCamp software van Garmin kun je vooraf waypoints instellen en synchroniseren met je horloge. Niet alle Garmin modellen hebben deze functie. Wil je deze optie wel, lees dan goed de productspecificaties. De hartslagmeter vind je bij de fitness tracker van Garmin Vivosport en Vivosmart. Bij de sporthorloges is dit o.a. bij Forerunner, Fenix en Vivomove.

Garmin hardloophorloge

Als sporter heb je zo je eigen wensen en prestaties om te verbeteren. Bij Garmin heb je de keuze uit de volgende horloges:

  1. Forerunner (Forerunner 945, Forerunner 935, Forerunner 745, Forerunner 735, Forerunner 245, Forerunner 235, Forerunner 45, Forerunner 35, Forerunner 30)
  2. Fenix (Fenix 6, Fenix 6S, Fenix 6X, Fenix 5)
  3. Vivoactive (Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivoactive 3, Vivoactive 3S, Vivomove, Vivofit)
  4. Venu
  5. Tactix


Horlogebandjes voor Garmin
Kies uit verschillende horlogebandjes die passen bij je Garmin smartwatch. Van leer, metaal, of silicone materiaal. Geef je horloge een persoonlijk tintje. Een passende polsbandje voor verschillende gelegenheden en feestjes. Is je horlogebandje toe aan vervanging? Met een andere polsbandje voelt je horloge weer als nieuw!

Vergelijk de sporthorloges met de horloges van TomTom.

FAQ
1. Kan je Garmin horloges synchroniseren met de Garmin Connect app?
Ja, installeer de app op je telefoon. Koppel je horloge en synchroniseer automatisch met de Garmin Connect app.

2. Welke Garmin sporthorloges zijn voor dames?
Als je op zoek bent naar een Garmin dameshorloge, bekijk dan eens de collectie van Fenix, Instinct, Vivoactive, VivoMove, Venu en Forerunner.